Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Ermelo - Wijnproeverijen

Als u op zoek gaat naar een leuke activiteit om te doen bij uw feest of tijdens uw zakelijke evenement, denk dan eens aan een wijnproeverij. Verras uw gasten (en uzelf!) met een wijnproeverij die niet alleen hartstikke gezellig, maar ook nog eens leerzaam is. Your Choice Catering Ermelo maakt uw feest tot een geslaagde gebeurtenis met een wijnproeverij, daar kunt u zeker van zijn!

Wijnproeverij - met elkaar genieten

Wij zijn zeer gepassioneerd als het gaat om alles dat met eten en drinken te maken heeft. En we zijn niet de enige! We delen onze passie met velen en dat komt bij uitstek tot uiting in een wijnproeverij. We presenteren u diverse wijnen - al of niet vergezeld van een hapje - op een geanimeerde manier. Hoewel we geen eigen wijnassortiment hebben, maakt onze sommelier een selectie van een aantal wijnen die u versteld zullen doen staan. Het is niet nodig om groot wijnkenner te zijn om te kunnen genieten van een sfeervolle, ongedwongen wijnproeverij!

Wijnproeverij - onze proeverij arrangementen

Your Choice Catering Ermelo vindt een glaasje wijn zonder een hapje niet helemaal compleet. Vandaar dat wij een aantal wijn en spijs arrangementen voor u hebben samengesteld waar u uit kunt kiezen. De smaak van de wijn komt nou eenmaal beter tot zijn recht als er een hartig hapje, een kaasje of een borrelgarnituur bij geserveerd wordt. We bespreken graag met u wat u wilt en maken de wijnproeverij volledig op maat, zowel wat uw smaak als wat uw budget betreft.

Kijk, kies en vergelijk hier de 3 wijn- en spijsassortimenten die wij samengesteld hebben:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnproeverij - een ware wijnreis

Onze sommelier maakt tijdens de wijnproeverij een ware wijnreis over de wereld met u. De selectie van ongeveer tien wijnen voert u via de Europese wijngebieden in Frankrijk, Italië en Spanje naar andere continenten. U proeft niet alleen de wijnen uit de bekende wijngebieden in Europa, maar ook de zogenaamde Nieuwe Wereldwijnen uit Zuid-Amerika, Chili, Australië en Zuid-Afrika. U zult een echte smaakbeleving ondergaan met uw tong, uw ogen en uw neus. Dat wilt u toch niet missen?

Wijnproeverij - de kosten

Een wijnproeverij is een sociaal deel van een feest of event. Wij organiseren een wijnproeverij dan ook alleen voor grotere groepen. Samen wijn proeven, genieten van een kaasplankje of een tapasarrangement en lekker kletsen met elkaar. Iets gezelligers bestaat er toch niet? Voor de kosten hoeft u het in elk geval niet te laten. Die bedragen namelijk slechts € 20,00 per persoon. Dat is natuurlijk afhankelijk van de manier waarop u de wijnproeverij verder in wilt vullen. Een wijnproeverij neemt ongeveer drie uur in beslag.

Wilt u een wijnproeverij reserveren? Of wilt u gewoon een vrijblijvende prijsopgave? Bel of mail ons dan vandaag nog en wij staan u met alle plezier te woord!