Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Ermelo - Bruiloften

Voor ons is geen feestje hetzelfde. Elk evenement en iedere festiviteit is voor ons speciaal, maar bruiloften blijven altijd ons favoriete event om te organiseren. Your Choice Catering Ermelo heeft graag de touwtjes in handen, zodat voor jullie, het bruidspaar, een perfecte dag in het vooruitzicht staat. Een tweede kans om het beter te doen, krijgen we namelijk niet! Een huwelijksdag is voor de meeste mensen de spannendste dag van hun leven, dus dan mag er niets misgaan! Wij zorgen ervoor dat alles precies zo verloopt als jullie dat voor ogen hebben. We stellen alles in het werk om jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring te laten zijn!

Huwelijksfeest in eigen stijl

Your Choice Catering Ermelo is zich ervan bewust dat niets zo persoonlijk is als een bruiloft. Iedereen heeft een ander idee over zijn of haar eigen trouwdag en het woord 'standaard' komt daarbij niet voor. Wij brengen op een persoonlijke en betrokken manier jullie wensen in kaart en maken een draaiboek waarin we elk onderdeel opnemen. Van de culinaire kant tot en met de styling en de materialen, jullie kunnen alles bij ons onderbrengen. De locatie, het entertainment, alles maken wij voor jullie in orde op de manier zoals jullie dat willen. Een intieme lunch of een walking dinner? Een live band of een DJ? Een kleine, romantische feestzaal of een groot tuinfeest? Jullie bedenken het, wij voeren het uit.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Met onze expertise en jullie toewijding zorgen we samen voor een onvergetelijke trouwdag waar jullie nog jaren met heel veel plezier op terug zullen kijken!

Onze gastronomische bruidsconcepten

Ons cateringbedrijf is van alle markten thuis; wij durven onszelf dan ook rustig tot de cateringtop van Nederland te rekenen. Met ruim zeventig vestigingen verspreid over het hele land en het netwerk waarover wij beschikken, maken we van jullie trouwfeest een unieke belevenis. De culinaire invulling van jullie feest kunnen wij volkomen aanpassen aan jullie wensen; van een smakelijke bruidslunch tot en met een uitgebreid diner en alles wat er tussen in zit. Barbecues, buffetten, walking dinners, privé diners, borrelarrangementen en meer, wij bespreken gedetailleerd met jullie hoe jullie het hebben willen en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wij staan er garant voor dat alles zo verloopt als we afgesproken hebben, want bij ons is afspraak nog steeds afspraak!

Een kleine geste van het huis

Your Choice Catering Ermelo beschikt over een team van vakmensen dat zich voor de volle honderd procent inzet om van jullie huwelijksfeest een geslaagd evenement te maken. Niet alleen culinair zijn we ijzersterk, we maken ook de styling, het entertainment en alle benodigde materialen tot onze verantwoordelijkheid. En mochten jullie ons die verantwoordelijkheid toevertrouwen, dan hebben we voor jullie alvast een kleine geste van het huis in petto in de vorm van een diner voor jullie en jullie ouders. Zo begint de voorpret op een meer dan prettige manier, toch?

Waar vieren jullie de grote dag?

Jullie hebben zeker al over allerlei aspecten van jullie trouwdag nagedacht. Misschien hebben jullie al een locatie uitgezocht en willen jullie graag weten of die ook beschikbaar is op jullie trouwdatum. Ons netwerk is zeer uitgebreid en ons locatie aanbod is erg groot. Van intieme, romantische plekjes tot grote zalen en alles wat daar tussenin zit behoren tot ons bestand. Het zijn er zoveel dat we ze niet allemaal op onze site kunnen vermelden. Vraag je je af of de locatie van jullie keuze beschikbaar is? Bel ons gelijk op en jullie weten het meteen vandaag nog.

Your Choice Catering Ermelo beantwoordt met liefde al jullie vragen. Onze adviezen en onze prijsopgaven zijn gratis en vrijblijvend, dus er is geen reden om niet vandaag nog met ons te bellen over mogelijkheden en prijzen. Ons antwoord luidt in elk geval luid en duidelijk: "ja!"

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.