Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Ermelo - Walking dinner

Een van de meest populaire concepten in ons cateringaanbod is op dit moment het walking dinner. En dat is niet zo verbazingwekkend, gezien de grote voordelen die een walking dinner heeft bij diverse feestelijke gelegenheden. Your Choice Catering Ermelo maakt van uw jubileum, bruiloft of uw zakenbijeenkomst een culinaire belevenis met een walking dinner waar u uw vingers bij aflikt!

Wat zijn onze walking dinner keuzes?

Your Choice Catering Ermelo laat u graag de vrije keuze bij al onze cateringaanbiedingen. Dat betekent dat u zelf mag bepalen welke menukeuzes u maakt. De pakketten die wij hier voor u presenteren zijn dan ook slechts bedoeld om voor u inzichtelijk te maken wat wij u te bieden hebben. Laat u verrassen door de arrangementen die wij voor u hebben samengesteld en vraag het ons rustig als u iets anders wilt. Het is aan u welke gerechten u kiest en hoeveel gangen u wilt. Wij passen het aanbod helemaal aan uw wensen en aan uw budget aan.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Lekker dineren terwijl u rondloopt

Your Choice Catering Ermelo biedt u met het walking dinner een unieke combinatie van mixen in het gezelschap en genieten van een diner aan. U hoeft niet aan een tafel te blijven te zitten en kunt toch genieten van een topdiner dat op handig servies, zonder bestek (!), genuttigd wordt. Een walking dinner biedt u de ruimte om met iedereen te praten en tegelijkertijd volop te genieten van wat onze chef met zijn keukenbrigade voor u bereid heeft.

Your Choice Catering Ermelo - passend bij ieder evenement

Met een walking dinner van ongeveer 6 tot 8 gangen heeft u een volwaardige maaltijd. Your Choice Catering Ermelo kan een walking dinner klaarmaken op iedere locatie, ook als er geen complete keuken voorhanden is. Wij nemen de benodigde spullen eenvoudigweg mee! Een walking dinner past bij ieder feest, van bruiloft tot jubileum en van bedrijfsparty tot zakelijke netwerk bijeenkomst, u kunt er alle kanten mee op. Het mooie van een walking dinner is dat het net zo groot of klein wordt als u zelf wilt. En de afwas na afloop? Die doen wij uiteraard voor u!

Walking dinner met drankenarrangement

Your Choice Catering Ermelo heeft altijd zicht op het totale plaatje. De drank die bij een walking dinner hoort, kunnen wij u zelfs aanbieden tegen een wel héél aantrekkelijk tarief van € 7,50 all-in per persoon. Glazen en ander serviesgoed zijn overigens bij al onze prijzen inbegrepen. En heeft u daarnaast nog andere materialen nodig? Tegen een absolute bodemprijs kunnen wij u voorzien van partymaterialen zoals partytenten, plantenbakken, versieringen, geluidsinstallaties en meer. Kijk in ons materialenoverzicht voor meer informatie over deze service.

Wat kost een walking dinner?

De kosten van een walking dinner zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen en de omvang van het menu. Maar u zult aangenaam verrast zijn over de (vrijblijvende) prijsopgave die wij u doen! Your Choice Catering Ermelo kan een algemeen gemiddelde van € 30,00 per persoon aangeven, maar dat is zoals gezegd, geen vaststaand bedrag. Wilt u het precies weten? Bel of mail ons dan vandaag nog voor een prijsopgave. Wij staan graag voor u klaar!

Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in en u hoort binnen 24 uur van ons.