Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Ermelo - Recepties

Goede planning, degelijke voorbereiding en alles onder controle, dat is wat u krijgt als uw receptie door Your Choice Catering Ermelo wordt geregeld. Met de expertise en ervaring die wij over de afgelopen twintig jaar hebben opgebouwd, kunnen wij u bij ieder aspect van de receptie van dienst zijn. Is de aanleiding voor de receptie een privé feest zoals een bruiloft of een jubileum? Of betreft het een bedrijfsopening of een zakelijke netwerkborrel? Hoe dan ook, uw receptie is bij ons in goede handen, daar kunt u van op aan!

Een receptie met extra glans

Your Choice Catering Ermelo regelt uw receptie van begin tot eind. Van de hapjes tot en met de versieringen, van de drankjes tot en met de afwas; wij nemen u alles uit handen zodat u uw tijd kunt gebruiken voor uw gasten. Met persoonlijk contact, een hoog servicegehalte en gevoel voor detail maken wij van uw receptie een evenement met extra glans en cachet.

Receptie - onze arrangementen

Drie standaard borrelassortimenten hebben wij voor uw gemak alvast geselecteerd. Your Choice Catering Ermelo maakt het u namelijk graag zo eenvoudig mogelijk. Maar dat comfort gaat uiteraard niet ten koste van de keuzevrijheid die u als klant heeft. Wij geloven heilig in maatwerk bij alles dat wij doen, ook als het gaat om de hapjes en de drankjes tijdens uw receptie.

Dit is ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Receptie - de speciale drankenprijs

Wij bieden u tijdens de receptie een wel zeer speciale prijs voor ons zogenaamde "Onbeperkt Hollands" assortiment. Dat wil zeggen dat u en uw gasten profiteren van een actieprijs van € 7,50 per persoon.

Drankenarrangement        

Receptie - extra materialen

Heeft u bij uw receptie nog extra partymaterialen nodig? Ook daar kunnen wij u bij helpen. U hoeft niet naar een verhuurbedrijf voor partymaterialen te stappen, want wij bieden u dezelfde materialen voor een zeer scherpe prijs. Partytenten, geluidsinstallaties, versieringen, plantenbakken, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het voor u in ons assortiment.

Materialen        

Receptie - gedreven en professioneel team

Wij willen dat u tijdens de receptie nergens omkijken naar heeft, behalve naar uw gasten. Onze staf is een super gedreven en professioneel team vakmensen dat u met raad en daad terzijde staat. Zij voelen zich in elk gezelschap als een vis in het water en hebben het woord 'gastvrijheid' hoog in het vaandel staan.

Your Choice Catering Ermelo informeert graag over receptie arrangementen en alle andere cateringmogelijkheden. We nemen alle tijd om u uitgebreid te woord te staan en u een geheel vrijblijvend aanbod te doen. Aarzel niet en bel of mail ons vandaag nog. We verheugen ons op u!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.