Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Ermelo - Entertainment

Your Choice Catering Ermelo is er trots op al ruim twintig jaar mee te draaien in de top van de catering branche in Nederland. Privé feesten, zakelijke events en bedrijfscatering, op alle gebieden hebben wij u heel wat te bieden. En natuurlijk hoort daar ook het onderdeel entertainment bij! Muziek, live of van een DJ, animatie, activiteiten, toneel, cabaret, wij hebben alles in huis om van uw feest of uw evenement een zeer geslaagd gebeuren te maken.

Feesten met amusement

Your Choice Catering Ermelo beschikt over een geweldig team dat uitstekend in staat is om allerlei vormen van entertainment voor u uit de hoge hoed te toveren. Letterlijk! Want een goochelaar of een clown hebben zij zo voor u gevonden. U vindt in ons een professionele partner op het gebied van feesten en partijen met het passende entertainment voor iedere gelegenheid. Heeft u uw zinnen gezet op een actief dagje met uw personeel of uw familieleden? Dan kunnen maken wij dat voor u mogelijk. De animatie van uw keuze, de muziek van uw gading en de aankleding die perfect past bij de sfeer die u wilt oproepen. Wij zorgen voor alles, zodat u nergens van wakker hoeft te liggen!

Iedere act is mogelijk

Niet alleen muziek is ons specialisme, maar wij voorzien u ook van workshop entertainment zoals cabaretduo's, personeel coaches, sprekers, artiesten met een bepaalde stijl en nog veel meer. Wilt u voor uw bruiloft een ballroom orkest? Heeft u voor uw zakelijke bedrijfsopening een klassiek kwartet in gedachten? Of misschien wordt het toch een smartlappenavond? Wat u ook wilt, wij overleggen het met u en we gaan alles in het werk stellen om dat entertainment voor elkaar te krijgen dat u wilt. Voor Your Choice Catering Ermelo hoort het organiseren van het entertainment tot het totaalpakket. Persoonlijke aandacht en zorg staan daarbij altijd centraal. Bel ons vandaag nog voor alle entertainmentmogelijkheden en een prijsopgave op maat.

Meer ambiance en sfeer

Kwaliteit en service staan bij Your Choice Catering Ermelo centraal. De goede naam die wij de afgelopen decennia hebben opgebouwd in onze branche, is voor ons een stimulans om het voortdurend nog beter te doen. Wij zorgen voor meer ambiance en sfeer. Waar andere cateringbedrijven ophouden, zetten wij graag nog een tandje bij. Met persoonlijk contact en nauwkeurige afspraken kunt u ervan op aan dat wij uw feest tot onze zorg maken. Met alles wat daarbij hoort, leveren wij topkwaliteit en klantgerichte service op alle terreinen!

U bent van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Bel of mail ons en we vertellen u alles wat u weten wilt. U bent verder tot niets verplicht!

Ons gratis nummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.