Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Ermelo - Buffetten

Buffetten - daar loopt niet zomaar langs!

Bij Your Choice Catering Ermelo is het buffet geopend! En wel bij iedere feestelijke gelegenheid en elk zakelijk event. Een lopend buffet past namelijk bij elk event: van bruiloft tot communiefeest en van netwerkbijeenkomst tot winkelopening, met een buffet kunt u alle kanten op. Onze standaardarrangementen - die overigens allesbehalve standaard zijn - verzekeren u van een gevarieerd aanbod en een uitgebreide keuze, ook wat de prijs betreft. Een buffet van Your Choice Catering Ermelo? Daar loopt u echt niet zomaar langs!

Your Choice betekent ook echt: Your Choice!

Your Choice Catering Ermelo biedt u, onze klant, onbegrensde keuzemogelijkheden. Het feit dat wij een aantal vast pakketten voor u hebben samengesteld, wil niet zeggen dat u daar verder geen inspraak meer in heeft. Integendeel: u bepaalt de gerechten die wij serveren en u bepaalt ook de opstelling en de indeling van het buffet. Wat wij u garanderen is in elk geval een buffet van uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Nergens vindt u zoveel variatie voor zo weinig geld. Met onze creativiteit en veelzijdigheid zorgen wij ervoor dat uw buffet bij iedereen in de smaak zal vallen, hoe groot of hoe klein uw gastenlijst ook mag zijn!

Buffetten voor iedere smaak en elk budget

Met meer dan 70 vestigingen in het hele land hebben wij een groot netwerk aan leveranciers en partners opgebouwd waarvan hij handig gebruik maken. Het maakt het voor ons mogelijk om de kosten zo laag mogelijk te houden voor onze klanten. Het leven is tenslotte al prijzig genoeg, nietwaar? Lekker eten voor iedere smaak en elk budget, dat is Your Choice Catering Ermelo ten voeten uit!

Klik hier voor onze buffetcategorieën:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

U ziet dat wij u graag verrassen met onze culinaire verwennerijen. Wat we echter niet doen, is u onaangenaam verrassen met onverwacht hoge rekeningen. U weet vooraf waar u aan toe bent, want al onze prijzen zijn inclusief BTW, schoonmaak en het benodigde servies en bestek. Dat is wel zo duidelijk!

U heeft vast al trek gekregen, vermoeden wij zo. Heeft u vragen of wilt u weten wat het buffet van uw keuze kost? Bel of mail ons dan vandaag nog en wij vertellen u precies wat u van ons buffetaanbod mag verwachten.

Onze info en onze prijsopgaven verplichten u nergens toe. U bent van harte welkom!