Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Ermelo - Private dinners

Luxe in het kwadraat - een private dinner

Bent u ook zo'n genieter als het gaat om lekker eten? Heeft u ook al eens de kreet geslaakt: "Zo'n diner zou ik thuis weleens willen hebben!"? Dan is er héél goed nieuws voor u! Your Choice Catering Ermelo maakt zo'n privé diner graag voor u op de locatie van uw keuze. In de watten gelegd worden door een topchef die de heerlijkste gerechten op uw eigen tafel tovert, daar kan toch niets tegenop, of wel? Met een private dinner geeft u uzelf en uw gast(en) een onvergetelijk cadeau, waar u zeker mee gaat scoren!

Een private dinner is perfectie

Samen met u overleggen wij wat u zich voorstelt bij een private dinner in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis of bij vrienden. Wij passen elk detail aan uw wensen aan: de gerechten, het aantal gangen, de aankleding, de locatie, we nemen zelfs de ontbrekende keukenapparatuur mee als dat nodig is! Wat er op uw bord verschijnt, mag u zelf bepalen. En heeft u er vertrouwen in dat onze kok een weergaloos verrassingsmenu voor u samenstelt? Dan laat u alles gewoon aan de kok met zijn keukenbrigade over. U zult er geen spijt van krijgen, zoveel is zeker! Een private dinner dat is pure perfectie op culinair gebied.

Menu inpressie        

Private dinners zijn ultiem genieten

Your Choice Catering Ermelo weet uit ervaring dat een restaurant niet altijd de juiste plaats is om te genieten van een lekker intiem dinertje. Het kan weleens tegenvallen door de externe factoren: lawaai, luidruchtige gasten, felle lampen, er zijn nogal wat zaken die uw etentje kunnen verknoeien. Dan is het toch zalig als u in de vertrouwde sfeer van uw eigen eetkamer of in de eetkamer van vrienden, mag aanschuiven voor een culinaire avond die u nog lang zal heugen. U hoeft zich niet druk te maken over andere gasten, u heeft geen last van onbeleefde obers, de muziek kiest u helemaal zelf en de gerechten bestaan uit de ingrediënten die u aan de kok doorgeeft. De kok zal u bovendien tijdens het private dinner voorzien van de nodige informatie over wat hij u serveert. U zult zich samen met uw tafelgenoten kostelijk amuseren, dat geven wij u op een presenteerblaadje!

Mobiele keuken

Your Choice Catering Ermelo maakt gebruik van een mobiele keuken voor het geval u het private dinner op een locatie wenst te nuttigen die niet over de nodige keukenapparatuur beschikt. Ons team verzorgt verder alle serviesgoed, bestek en tafelbekleding om uw dinertafel zo mooi mogelijk te maken. We maken van uw private dinner een groot smulfeest voor iedereen die aanwezig is. En de troep? Daar heeft u geen omkijken naar, want de afwas doen wij voor u!

Wat kost een private dinner?

Your Choice Catering Ermelo gaat ervan uit dat een private dinner geen eenzaam event is. U wilt zo'n topdiner uiteraard delen met anderen; het liefst met mensen die u dierbaar zijn. Maar een private dinner is ook prima geschikt om eens te proberen met uw zakelijke contacten. Een private dinner verzorgen wij voor het gezelschap van uw keuze vanaf acht personen of vanaf een bedrag vanaf € 500,00. In onderling overleg stellen we het menu en het aantal gangen samen, zodat u vooraf exact weet wat een private dinner u zal gaan kosten.

Een superavond die bestaat uit tong- en oogstrelende gerechten en de lekkerste wijnen, dat is wat een private dinner van Your Choice Catering Ermelo speciaal maakt. Mocht u speciale wensen hebben, laat het ons weten en wij passen ons aan uw verzoeken aan. Gaat niet, bestaat niet!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Voor meer informatie over deze culinaire top ervaring die 'private dinner' heet, pakt u gewoon de telefoon of vult u ons contactformulier in. Onze prijsopgaven verplichten u tot niets. Wij staan graag voor u klaar!

Ons gratis nummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.