Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Ermelo - Bedrijfsopening

Uw nieuwe bedrijf lanceert u graag op een spectaculaire manier, dat spreekt voor zich. Your Choice Catering Ermelo helpt u daar maar al te graag bij. Een heel nieuwe onderneming, een tweede winkel, een verbouwd kantoorpand of een spiksplinternieuw schoolgebouw, wij regelen alles tot in de puntjes voor u. Van de hapjes en de drank tot en met het entertainment en de materialen, u kunt de hele organisatie met een gerust hart aan ons overlaten. Uw bedrijfsopening is ons wel toevertrouwd!

Bedrijfsopening à la Your Choice

De festiviteiten en activiteiten die gepaard gaan met het openen van uw nieuwe of vernieuwde bedrijf, kunt u bij ons zo laten regelen als u dat wilt. Of u nou een galerie opent, een kapperszaak of een nieuw schoolgebouw wilt presenteren, de invulling van de opening bepaalt u zelf. Heeft u een grote bijeenkomst gepland met uw zakelijke relaties? Of gaat het om een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is? In een persoonlijk gesprek met u maken we afspraken over letterlijk alles. En wij staan er bekend om dat wij ons nauwgezet aan die afspraken houden. Eten, drinken, styling, eventueel muziek, activiteiten voor jong en oud, elk detail komt aan de orde. Met persoonlijke aandacht en oog voor uw wensen gaan wij aan de slag om uw bedrijfsopening een geweldig geslaagd event te laten worden. Aarzel niet om elke vraag en elk verzoek bij ons neer te leggen. Service en kwaliteit, daar draait het bij ons namelijk om!

Bedrijfsopeningen op aparte wijze

Met onze expertise en ervaring, die ruim 20 jaar teruggaan, kunnen wij een bedrijfsopening verzorgen die stijlvol, sfeervol en apart genoemd mag worden. Met het netwerk waarover wij beschikken, zijn wij in staat om zo ongeveer alles te regelen wat er komt kijken bij een grandioze opening van uw onderneming of instelling. Met Your Choice Catering Ermelo krijgt u maatwerk. Maatwerk wat service betreft en maatwerk wat de financiën betreft. Wij hebben namelijk voor elk budget de passende arrangementen in ons aanbod.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening - Hollandse sferen

Een traditie als de 'hoogste punt viering' vinden we bij Your Choice Catering Ermelo een mooie manier om uw bedrijfsopening te combineren met een ludiek feest. Vier uw opening eens met een themafeest! Ideeën en originele invallen hebben wij in elk geval meer dan genoeg! En heeft u zelf een plannetje bedacht? Maak ons daar dan deelgenoot van en wij zullen alles in het werk stellen om dat plan te laten slagen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een oer-Hollands snertfeestje met erwtensoep, pannenkoek en stamppot? Of een heerlijk grillfestijn midden in de winter? Misschien een gezellig Oktoberfeest of een Mei-denviering? Ons team is maakt van elke bedrijfsopening een gezellige boel. Ongeacht hoe groot het gezelschap is en ongeacht de aard van uw bedrijf, wij zorgen voor een bedrijfsopening die u nog heel lang zal heugen!

Denkt u erover uw bedrijfsopening geheel te laten organiseren door ons? Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgave op maat gratis met 0800 489 0 489. Of vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!