Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"



Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Ermelo - Bedrijfsfeesten

Zakelijke feesten, bedrijfsevenementen, jubilea, openingen, fusies, het zijn allemaal redenen voor u om bij Your Choice Catering Ermelo aan te kloppen voor een passend party arrangement. Gaat u uitbreiden? Opent u een nieuwe vestiging? Heeft u jaarlijks een dag met uw medewerkers gepland? Het maakt voor ons niets uit of u nu een gastenlijst van 200 of 2000 mensen heeft. U kunt ervan op aan dat wij een bedrijfsfeest voor u regelen dat in alle opzichten geslaagd is. Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden!

Bedrijfsfeesten - wij hebben alles onder controle

Your Choice Catering Ermelo heeft alles controle bij de organisatie van uw bedrijfsfeest. Onze catering arrangementen, ons entertainment aanbod en onze materialenservice geven u de gelegenheid om alles bij ons onder te brengen. Met persoonlijk contact en de medewerking van onze enthousiaste vakmensen bezorgen wij u een zorgeloze aanloop naar uw bedrijfsfeest. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt: welke hapjes wilt u en welke activiteiten heeft u in gedachten? Zijn uw medewerkers uitgenodigd met hun families? Heeft u kinderanimatie nodig? Er zijn veel zaken om aan te denken en dat doen wij graag voor u!

Bijzondere zakelijke evenementen

Themafeesten, activiteiten, entertainment, styling, bij Your Choice Catering Ermelo kunt u alle facetten van uw bedrijfsfeest onderbrengen. Activiteiten, muziek, catering, drankjes. Wij kunnen u overal bij van dienst zijn. Styling, materialen, themafeesten; wij kunnen nog nét niet toveren, maar het scheelt niet veel! Van een kale bedrijfsloods maken wij een nachtclub en van een saaie feestzaal een après ski hut. En heeft u zelf nog ludieke ideeën? Bel of mail ons met uw voorstel en wij gaan vol gas voor u aan de slag om een bijzonder feest voor u te organiseren.

Bedrijfsfeest - zakelijk en toch warm

Your Choice Catering Ermelo mag zich gelukkig prijzen met een geweldig team dat voor de volle honderd procent gaat voor uw opdracht. Met verve doen zij hun best om iedereen, zowel zakelijke als privé gasten, een warm welkom te bereiden. Met of zonder rode loper, met of zonder glaasje bubbels, uw feest zal een warm bad zijn voor iedereen die aanwezig is, daar kunt u op vertrouwen!

Bel voor een vrijblijvende offerte

Onze lijnen staan altijd open voor al uw vragen. Bel of mail ons en wij geven u een vrijblijvend aanbod. Denk niet in onmogelijkheden, dat doen wij namelijk ook niet!