Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Ermelo - Barbecue

Barbecue voor elke gelegenheid

De temperatuur loopt op, de dagen woorden langer en u zit als het even kan, lekker buiten. Dan heeft u vast zin een lekkere barbecue! Bij Your Choice Catering Ermelo kennen we dat gevoel maar al te goed. En wij zijn niet alleen 's zomers in barbecuestemming. Bij ons kunt u het hele jaar terecht voor zo'n zalige, smakelijke BBQ party!

Een barbecue op kolen of gas

Men zegt weleens dat 'echte' barbecuefeestjes gevierd worden met een kolenbarbecue. Your Choice Catering Ermelo vindt echter ook iets te zeggen voor de comfortabele en snelle gasbarbecue. Voor de smaak maakt het niets uit. Op onze barbecues worden alle barbecueproducten heerlijk gegrild en blijven alle sappen behouden. Maar de nostalgie van een kolenbarbecue willen we u absoluut niet ontzeggen. Vandaar dat u bij ons ook een perfecte kolenbarbecue kunt krijgen, die eenvoudig en veilig te bedienen is. En wilt u er liever iemand bij hebben die het vlees, de vis en alle andere zaken perfect op temperatuur voor u klaarmaakt, dan hoeft u dat maar te zeggen. Samen zorgen we voor een barbecuefestijn waar u uw vingers bij aflikt!

Barbecueën met verse producten

Your Choice Catering Ermelo levert u eersteklas producten. Verse groenten, huisgemaakte salades, sauzen en pure ingrediënten. Vlees, vis, brood, marinades, u weet niet wat u proeft! En u heeft al een barbecue voor het zeer scherpe tarief van € 13,50 per persoon. Daarbij zijn, behalve het eten, ook het serviesgoed, het bestek en het tafellinnen inbegrepen. En de afwas? Die doen wij voor u!

BBQ van de bovenste plank

We mogen onszelf bij Your Choice Catering Ermelo rustig barbecuespecialist noemen. Met onze ervaring en de kennis die wij hebben opgedaan, maken wij van elke barbecue een waar culinair verwenfestijn. Onze barbecues zijn voorzien van diverse bijgerechten en superlekkere sauzen. Bovendien leveren we er vers brood, kruidenboter en desgewenst pofaardappelen bij.
Het smaakt niet alleen geweldig, wij zorgen er ook voor dat alles er oogstrelend uitziet. Your Choice Catering Ermelo combineert professionaliteit en vakmanschap met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Dat betekent dat uw wensen centraal staan!

Ambiance en sfeer

Your Choice Catering Ermelo ziet een BBQ niet alleen als een kwestie van eten en drinken. Een barbecue is een sfeerbelevenis die bestaat uit eten, drinken, goed gezelschap en een fijne ambiance. Daarom kunt u er van op aan dat we uw barbecue niet alleen voorzien van precies het goed eten, maar ook van de perfecte aankleding en decoratie. Your Choice Catering Ermelo maakt van uw barbecue een feest is voor jong en oud!

Barbecuepakketten voor elk wat wils

Uw wensen staan bij ons centraal. Het spreekt vanzelf dat wij rekening houden met eventuele dieetwensen, maar wij kunnen ons aanbod ook aan andere verzoeken aanpassen. Van de barbecuepakketten die we alvast voor uw gemak samengesteld hebben, mag u in onderling overleg gerust afwijken. De drie pakketten zijn een voorbeeld van wat er mogelijk is; voel u vrij om ons te contacteren als u vragen heeft.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue met dessert

Wij raden u aan om tijdens de barbecue niet al te veel te eten, zodat u nog een gaatje overhoudt voor een van onze overheerlijke desserts. Your Choice Catering Ermelo heeft een nagerechten aanbod dat uitgebreid en meer dan smakelijk is. Fruit, slagroom, ijs, bavarois en huisgemaakt gebak, u zegt het maar! Wat dacht u van een compleet dessertbuffet of een ouderwetse ijskar? Daar krijgt u nu al zin in, toch?

Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. Wij staan u met alle liefde te woord!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.