Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Ermelo - Materialen

Materialen kunt u bij Your Choice Catering Ermelo huren als extra service van ons bedrijf aan onze trouwe klanten. Wilt u er zeker van zijn dat uw gasten het droog houden en dat uw locatie mooi sfeervol aangekleed is? Laat ons dan uw partytenten en stylingelementen verzorgen en u heeft nergens meer omkijken naar. U besteedt elk onderdeel van uw feest uit aan ons en houdt zo zicht op de hele organisatie. Dat is wel zo praktisch!

Niet alleen eten en drinken

Bij onze cateringarrangementen zijn materialen zoals serviesgoed en bestek uiteraard inbegrepen. Maar wellicht heeft u behoefte aan meer materialen dan alleen deze standaardattributen. Your Choice Catering Ermelo kan u ook helpen met alle materialen die u voor uw bruiloft, jubileum of personeelsfeest nodig heeft. Zaken zoals een koelkast, warmtekanon en een tapinstallatie hebben wij voor u in ons assortiment tegen een meer dan redelijke prijs. Zo heeft Your Choice Catering Ermelo de volledige regie over uw event, waardoor u rustiger kunt slapen. U hoeft namelijk niet wakker te liggen van de vraag of alles wel goed geregeld is.

Materialen uit voorraad

Your Choice Catering Ermelo houdt er geen verhuurbedrijf op na, maar het scheelt niet veel! De materialen die wij hebben, zijn uit voorraad leverbaar en de huurprijs is zeer laag. Wij bieden persoonlijke service op maat, op elk gebied. Dat betekent dat wij niet alleen zorgen voor de gastronomische kant van uw party, maar ook voor de materialen, het entertainment, de styling en de aankleding van de locatie. Wij zijn in staat om iedere - saaie - locatie om te toveren in een feestlocatie met stijl en ambiance. En wilt u een bepaald thema? U zegt het maar! Wij maken het onmogelijke mogelijk!

Professioneel en met oog voor detail

Your Choice Catering Ermelo is uw professional met oog voor detail. Persoonlijke betrokkenheid en een hoog service niveau zijn onze sterkste kwaliteiten. Vandaar dat wij er ook voor gekozen hebben om te voorzien in partymaterialen en feestbenodigdheden. Wij maken het onze klanten namelijk het liefst zo gemakkelijk mogelijk. Comfortabel en stressvrij genieten van uw eigen feest of event is het enige dat u nog hoeft te doen als u ons uw festiviteiten toevertrouwt. U bent vervolgens voor 100% zeker van een feest dat perfect geregeld is, ook waar het de materialen betreft.

Your Choice Catering Ermelo zit nooit verlegen om een oplossing. Wij tackelen elk probleem en hebben voor ieder cateringvraagstuk het passende antwoord. Heeft u behoefte aan meer uitleg of wilt u weten wat wij exact voor u kunnen betekenen op materiaalgebied? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Wij staan u uitgebreid te woord, zonder dat u tot iets verplicht bent. Doe het vandaag nog!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)