Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ermelo Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Stationsstraat 197
3851 NE Ermelo
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Ermelo - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Ermelo heeft alles in huis om van uw bedrijfsrestaurant een moderne, gezonde lunch en warme maaltijdvoorziening te maken. Maar wij kunnen u ook op incidentele basis voorzien van een smakelijke lunch, ongeacht het aantal personeelsleden of zakelijke relaties dat daarvan gebruik maakt. Wij zetten graag voor u op een rij welke zaken u van ons mag verwachten op het gebied van bedrijfscatering.

Uw wensen centraal bij onze bedrijfscatering

Wat dacht u van een productieve zakenlunch gewoon bij u op kantoor of in uw werkruimte? Misschien wilt u uw medewerkers tijdens drukke tijden trakteren op een gezonde maaltijd? U weet net zo goed als wij dat een broodje, een salade of een verse soep zorgt voor een hernieuwde piek in het energiepeil bij iedereen die hard werkt. En we weten ook allemaal dat werknemers langer gezond aan het werk blijven als ze de keuze hebben uit gezonde voedingsmiddelen en dranken. Samen met Your Choice Catering Ermelo zorgt u ervoor dat uw mensen gezond blijven en nog productiever!

Bedrijfscatering maakt productief

Your Choice Catering Ermelo regelt bedrijfslunches van allerlei aard en omvang. Van een paar broodjes per dag tot en met een volledige maaltijd voor honderden studenten of werknemers, bij ons zit u goed als het om bedrijfscatering gaat. Gezond, vers en evenwichtig eten geeft energie en maakt productief en dat ziet u terug in uw bedrijfsresultaten. Zonder pauze doorwerken maakt ziek, terwijl een goede lunch energie geeft en mensen zich er lekkerder door in hun vel voelen. De werkdag verloopt nou eenmaal soepeler met de nodige versterking van de inwendige mens!

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • diverse broodsoorten, harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder ook verantwoorde vetarme soorten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, smoothies, karnemelk en vers fruitsap
  • serviesgoed

De genoemde prijzen liggen natuurlijk niet vast. Een en ander is afhankelijk van wat u wilt en van de invulling die wij gaan geven aan uw bedrijfscatering. Bel of mail ons voor een gratis offerte op maat.